Despre noi

– magazin online pentru mansarde

produse mansarda

Cum am inceput

ideea noastra de magazin online pentru mansarde

De cele mai mule ori, la amenajari sau constructii, te ajuta familia, prietenii si vecini. Dar acum, constructiile nu doar ca s-au modernizat, ci s-au si simplificat – atat pentru executanti, cat si pentru beneficiari.

Astfel venim in ajutorul tau cu produse destinate mansardei tale, fiindca exista Mansarda Online: pur si simplu, din cateva clickuri comanzi tot ce iti trebuie si primesti materialele direct acasa.


MANSARDA ONLINE

materiale premium, producători consacraţi, preţ bun!

Cate produse, cam tot atatea clickuri. O lista finala (mai lunga sau mai scurta, in functie de necesitati), plata online, simplu si rapid, eventual un email sau un telefon, in caz ca avem nevoie de suport si… gata comanda pentru mansarda ta!

www.mansarda-online.ro

Toata lumea castiga! 🙂

Produsele premium, de calitate, pot fi accesibile celor cu un buget fără margini, precum și celor cu venituri mai mici dar și celor care nu au posibilitatea de a le cauta personal, fiind constrânși de timp sau de stadiul lucrării. Un magazin online de produse pentru mansarda sau pod, care selectează producători de top, consacrați, este de un real ajutor.

Fereastra Fakro FYP-V U3 proSky

Proiectele noastre speciale:

Casa-structura-lemn-16.jpg

Nicole Williams

Company Director
„Profit in business comes from repeat customers; customers that boast about your product and outstanding service”

Tigla de beton Bramac NATURA PLUS

Bjorn Gunnarson

Head of Design
„Loyal customers, they don’t just come back, they don’t simply recommend you, they insist that their friends work with you.”

Gerard Milano

Charlotte Banks

Research & Development
„You’ll never have a product or price advantage again. They can be easily duplicated, but a strong customer focus can’t be copied.”

Novatik_Wood_11.jpg

Sam Gallagher

Customer Support
„Get closer than ever to your customers. So close that you tell them what they need well before they realize it themselves.”

Colaboratori

Driving technology for leading brands